Ultimul episod din Clanul se va vedea pe Voyo cu 4 zile înainte de difuzarea pe PRO TV. De ce nu cu o săptămână?

Aseară pe PRO TV a fost difuzat penultimul episod al sezonului 4, dar și penultimul episod al serialului românesc Clanul, iar pe Voyo începând cu 29 aprilie. Episodul va fi difuzat în reluare pe PRO Arena duminica aceasta, pe 12 mai ora 20:00.

Acum povestea serialului este pe punctul în care ,,păcatele se plătesc", adică de marele deznodământ. De data aceasta ultimul episod din Clanul nu va fi disponibil în avans pe Voyo decât din 9 mai ora 20:30, adică cu 4 zile înainte de difuzarea pe PRO TV la aceeași oră. Pe PRO Arena ultimul episod va fi difuzat în reluare din 19 mai ora 20:00.

Detalii despre ultimul episod: Începe bătălia finală dintre poliție (Brigadă) și mafie (Clanul Măcelaru') iar ,,Peliclanul" condus de Coana Sofia, Magda, Pelicanu' și Iulică se implică în această bătălie. Oare poliția va câștiga războiul și comisarul Costoiu va pune capăt cazului ,,Măcelaru" după 32 de ani, odată pentru totdeauna sau mafia merge mai departe? Oare promovarea lui Tudor în poliție va deveni realitate și totul va fi iertat?

De ce va fi disponibil episodul cu 4 zile în avans pe Voyo

În mod normal, cu excepția premierelor, orice episod din orice producție românească înregistrată difuzată pe PRO TV se vede cu o săptămână înainte pe platforma Voyo (în cazul Survivor România și a producțiilor străine orice episod difuzat la TV se vede cu o zi înainte), dar când vorbim de un episod final al unui serial, perioada de avans se micșorează.

Din informațiile noastre micșorarea avansului pentru ultimul episod vine pentru a preveni spoilere din timpul penultimului episod difuzat.

Ultimul episod a fost scris într-o singură zi

Ultimul episod al serialului Clanul a fost scris la sfârșitul lunii februarie a acestui an de Lia Bugnar, una dintre scenariștii serialului, dar și cea care o joacă pe Silvia Naumovici, fosta soție a comisarului Emil Costoiu (Șerban Pavlu). Episodul a fost scris într-o singură zi și terminat într-un avion, conform anunțului ei pe pagina ei de Instagram în secțiunea Instastory.

       FOTO: Lia Bugnar/Instagram Story

Clanul a debutat pe PRO TV în luna septembrie a anului 2022 și s-a bucurat de un succes primind anul trecut în toamnă și premiul de ,,Cel mai bun serial românesc" de la TV Mania în cadrul galelor organizate. Inițial serialul urma să debuteze pe 15 septembrie 2022 și difuzat joia ora 21:30, însă lansarea a fost amânată pentru 19 septembrie 2022 și difuzat lunea ora 20:30. Este un serial românesc de acțiune, genul de serial care se produce rar în România.

Printre actorii care au jucat în serial se află Denis Hanganu (Sacrificiul), Marian Olteanu (Sacrificiul), George Mihăiță, Șerban Pavlu (Umbre), Carmen Tănase (Pariu cu viața, O grămadă de caramele, Fructul oprit), Theo Rose (Superstar România, Vocea României), George Ivașcu, Codin Maticiuc (Vlad, Masked Singer România), Sergiu Costache (Atletico Textila), Cătălina ,,Jojo" Grama (Expediția Cartoon Network, Asia Express, Strada Speranței) și Maria Obretin (Umbre, Vlad).

Adaptat după serialul turcesc Icerde (Intrusul) difuzat în România pe Happy Channel și Antena 1, Clanul a fost creat și regizat de Anghel Damian (Vlad, Groapa) și scris de Anghel Damian și Lia Bugnar (Asia Express, Vlad) iar Delia Mihai servește ca producătoare executivă. Serialul românesc este de asemenea distribuit la nivel internațional. În prezent se difuzează și în Bulgaria pe canalele BTV și BTV Action.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale