Nu l-ai cunoscut pe Cary Grant? Îl urmărești pe Epic Drama

În luna mai, telespectatorii se pot lansa într-o călătorie palpitantă prin viața legendei de la Hollywood Cary Grant în noua dramă biografică în patru părți Archie. Aclamatul serial, care reprezintă cinci etape din viața eclectică a unui star de la Hollywood, va avea premiera exclusiv la Epic Drama pe 8 mai, la ora 22:00.

Amplasat pe fundalul epocii de aur a Hollywood-ului, Archie urmărește povestea fascinantă a modului în care băiatul de la Bristol, Archie Leach, a devenit atrăgătorul și emblematicul Cary Grant, ducând telespectatorii într-o plimbare cu rollercoaster prin viața agitată a lui Grant, de la copilăria sa tulburătoare până la ascensiunea sa fulgerătoare către succes.

▲ Miniseria Archie difuzat pe Epic Drama (foto: Viasat World)

La vârsta de 58 de ani și după al treilea divorț, Cary Grant, interpretat în serial de apreciatul actor britanic Jason Isaacs, se află în Los Angeles. În timp ce se luptă cu demonii săi personali, cade în singurătate și depresie, publicul este transportat înapoi în copilăria lui, educația dificilă a lui Archie Leach în Bristol victorian. Abandonat de tatăl său și convins că mama lui este moartă, tânărul Archie își găsește alinare și sens în trupa de acrobați a lui Bob Pender care joacă la Hipodromul Bristol.

Hotărât să străpungă, Archie duce trupa la New York, unde se îndrăgostește de America vibrantă și refuză să se întoarcă acasă. Mai târziu, se trezește la Hollywood, unde calea lui se încrucișează cu pictograma ecranului Mae West. Renumit Cary Grant, el ajunge la culmea succesului doar pentru a afla vești șocante care îi dezvăluie trecutul și îl forțează să se confrunte cu adevăruri îngropate de mult.

▲ Miniseria Archie difuzat pe Epic Drama (foto: Viasat World)

Serialul tratează, de asemenea, relațiile amoroase ale lui Grant, în special relația sa cu tânăra actriță Dyan Cannon. Grant se luptă cu problemele de angajament care decurg din educația sa tumultoasă, iar înaltele și coborâșurile vieții sale personale sunt în centrul atenției, inclusiv căsătoria cu Cannon și sosirea fiicei lor, Jennifer.

Cu performanțe stelare și o poveste captivantă, miniseria Archie oferă un portret emoționant și intim al uneia dintre cele mai durabile icoane de la Hollywood. Nu ratați premiera serialului la Epic Drama pe 8 mai la ora 22:00.

Sursa: Viasat, citat de Parabola.cz

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale