Nick Jr. și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic în Europa, inclusiv în România. Cum arată?

Canalul pentru copii Nick Jr. și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic începând de azi dimineață la ora 08:20 pe feed-urile sale din toată America Latină și Europa, inclusiv în România. Rebrand-ul de la noi a avut loc la doar 6 luni de la rebrand-ul Nickelodeon, dar și de la 5 luni de la rebrand-ul Nick Jr. în America.

                                                        FOTO: IceCoolExtreme/Discord

Ca și în cazul Nickelodeon, Nick Jr. nu și-a schimbat nici el toată grafica. Singurele neschimbate încă sunt graficile de credite și ident-urile de publicitate, însă față de canalul principal ident-urile de urmează și graficile de promo au fost schimbate pe lângă ident-urile principale. Cum arată noua grafică, în capturile de mai jos:








Video-ul cu schimbarea logo-ului și graficii, mai jos:

                                              VIDEO: Bogdan Alexandru Broscățeanu/YouTube

Nick Jr. este un canal pentru copii preșcolari care difuzează seriale de animație precum Patrula cățelușilor, Rubble și echipa lui, Blaze și mașinile uriașe, Purcelușa Peppa, Navigăm cu Santiago, Ghicitoarea lui Blue, Peripețiile lui Paddington, Echipa căprioarelor, Micul Chef și Șeful ursuleț. Canalul a fost lansat în toamna anului 2010, însă doar în limba engleză iar din 31 martie 2015 a primit audio în limba română.

În curând la Nick Jr. va fi difuzat un nou serial de animație, mai exact reboot-ul CGI Dora din franciza de succes Dora descoperă lumea. Premiera va avea loc la nivel internațional, inclusiv în România.

Nicktoons și TeenNick își vor schimba și ele logo-urile

Anul acesta pe lângă Nick Jr. și canalele Nicktoons și TeenNick își vor schimba logo-urile și graficile, iar dacă ne luăm după perioada de 5 luni de la rebrand-urile canalelor Nick în America (în țara de origine Nickelodeon și-a schimbat identitatea în martie anul trecut iar în Europa pe 1 august a aceluiași an iar Nick Jr. a făcut același lucru în America în septembrie anul trecut iar în România abia astăzi), din informațiile noastre canalele Nicktoons și TeenNick ar trebui facă același lucru abia la începutul lunii mai a acestui an. Canalele din urmă și-au schimbat logo-urile și graficile în America pe 5 ianuarie anul acesta.

Comentarii

Postări populare

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

Filmul ,,100% Lup", din 17 octombrie 2024 pe Minimax. ,,200% Lup", din 25 octombrie 2024 la cinema