Noi telenovele pe canalele Acasă TV și Acasă Gold într-o singură săptămână

Între sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie Acasă TV și Acasă Gold aduc în grile noi telenovele mexicane pe care le va difuza. De asemenea Acasă TV va redifuza o telenovelă la începutul lunii februarie.


Mai exact în perioada 30 ianuarie-3 februarie Acasă TV va difuza 2 telenovele noi și va redifuza o telenovelă iar Acasă Gold va difuza o telenovelă veche, dar nouă pentru acest canal. Noutățile le vom lua pe rând.

Acasă TV

Să învingi trecutul (Vencer la Culpa) - telenovelă nouă mexicană - din 30 ianuarie, luni-vineri 13:00, câte 2 episoade (va fi disponibil și pe Voyo)


Detalii despre serial: Patru femei, Manuela (Gabriela de la Garza), Amanda (María Sorté), Paloma (Claudia Martín) și Yaneli (Romina Poza), își găsesc soarta împletită când Dulce, o tânără pe care abia o cunoșteau, dispare în mod misterios. Având îndoieli că fratele ei este implicat în dispariția lui Dulce, Yaneli decide să investigheze, întâlnindu-se pe parcurs cu Manuela, Paloma și Amanda. Căutarea lor îi va conduce să construiască o prietenie puternică care îi va ajuta să-și depășească propria vinovăție. (Sursa: Wikipedia.en)

Îmbrățișarea ta (Nadie Como Tu) - telenovelă nouă mexicană - din 31 ianuarie, luni-vineri ora 17:00, câte 2 episoade (va fi disponibil și pe Voyo)


Detalii despre serial: În urmă cu douăzeci și unu de ani, Raimundo Madrigal și José María Figueroa se mută cu familiile în San Miguel Arcángel pentru a deveni producători de mezcal. Teresa, soția lui Ramundo, are o aventură cu José María și când Raimundo află că o atacă. Teresa fuge cu copiii ei, dar Raimundo o urmărește și provoacă un accident de mașină în care Bianca, cea mai mică dintre Madrigali, este lăsată ca moartă. Bianca este salvată de Eréndira, care o ia acasă pentru a o prezenta drept fiica ei decedată, Ximena. Între timp, Teresa decide să se distanțeze de José María și să rămână cu Raimundo. După ce a fost acuzată de vrăjitorie, Eréndira evadează împreună cu Hugo și Bianca (Ximena) și își găsește un loc de muncă la moșia Figueroa. Ani mai târziu, Ximena se îndrăgostește de Salvador, fiul lui José María. Eréndira îi mărturisește Ximenei că este de fapt Bianca Madrigal, ceea ce o face pe Ximena să se îndoiască de întreaga ei viață. Ura dintre Madrigali și Figueroa este reaprinsă odată cu dezvăluirea originii Ximenei, care o împiedică pe ea și pe Salvador să fie împreună. (Sursa: Wikipedia.en)

Aproape de iubire (Si Nos Dejan) - redifuzare telenovelă mexicană - din 3 februarie ora 14:00 și din 4 februarie, în fiecare weekend ora 12:00, câte 3 episoade


Detalii despre serial: Alicia Montiel (Mayrín Villanueva) are familia perfectă și este căsătorită cu Sergio Carranza (Alexis Ayala), unul dintre cei mai respectați și recunoscuți jurnaliști din Mexic. Au 3 copii și sunt icoane și sinonimul familiei ideale în societate. Lumea Aliciei se prăbușește când descoperă că Sergio i-a fost infidel în ultimii 3 ani alături de co-gazda emisiunii sale de televiziune, Julieta Lugo. Alicia își face curajul să divorțeze de el și va trebui să facă față tuturor provocărilor pe care le va aduce noua ei viață, inclusiv să se îndrăgostească de un bărbat mult mai tânăr decât ea, Martín Guerra (Marcus Ornellas), care este și jurnalist și a fost rival profesionist al lui Sergio. Alicia va ceda unei noi iubiri, va provoca pe oricine îndrăznește să o pună la îndoială și în libertate, va da o șansă la adevărata fericire. (Sursa: Wikipedia.en)

Telenovela a mai fost difuzată pe Acasă TV în anul 2022.

Acasă Gold

Triumful dragostei (Triunfo Del Amor) - telenovelă nouă mexicană - din 30 ianuarie, în fiecare zi ora 21:00


Detalii despre serial: Alicia Montiel (Mayrín Villanueva) are familia perfectă și este căsătorită cu Sergio Carranza (Alexis Ayala), unul dintre cei mai respectați și recunoscuți jurnaliști din Mexic. Au 3 copii și sunt icoane și sinonimul familiei ideale în societate. Lumea Aliciei se prăbușește când descoperă că Sergio i-a fost infidel în ultimii 3 ani alături de co-gazda emisiunii sale de televiziune, Julieta Lugo. Alicia își face curajul să divorțeze de el și va trebui să facă față tuturor provocărilor pe care le va aduce noua ei viață, inclusiv să se îndrăgostească de un bărbat mult mai tânăr decât ea, Martín Guerra (Marcus Ornellas), care este și jurnalist și a fost rival profesionist al lui Sergio. Alicia va ceda unei noi iubiri, va provoca pe oricine îndrăznește să o pună la îndoială și în libertate, va da o șansă la adevărata fericire. (Sursa: Wikipedia.ro)

Telenovela a mai fost difuzată pe Acasă TV în 2011 și Happy Channel în 2019.

Comentarii

Postări populare

Nou în grila platformei Sweet.TV: Adventure Caleidoscop HD. UPDATE: A intrat și Comedy Picks HD

TV Sat Media Group vrea să extindă Radio Boom și pe TV. CNA a amânat acordarea licenței. Câte canale muzicale sunt licențiate în România?

Vodafone a readăugat Prima Sport 5 la 3 luni după ce l-a scos din grilă. Cum s-a întâmplat asta?