Prima TV lansează un serial rusesc: Muntele ucigaș

Un nou serial debutează la Prima TV. Canalul va difuza un mini-serial rusesc care a fost produs înaintea războiului din Ucraina. Este vorba de Muntele ucigaș (Dead Mountain, rus: Pereval Dyatlova) și va fi difuzat din 15 mai, Luni-joi ora 23:00. Va intra pe tronsonul lăsat liber de Ultimul val, care ajunge la final joia aceasta.

Detalii despre serial: Producţie inspirată dintr-un caz real. In anii 1959, dispariţia, fără urmă, în Munţii Ural, a unui grup de tineri schiori, produce panică! Când trupurile celor dispăruţi sunt găsite, după o lună, anchetatorii încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu schiorii rătăciţi, dar, pe măsură ce avansează, ancheta pare că devine tot mai complicată….Moartea misterioasa a tinerilor a dus la mai multe teorii conspirative, de-a lungul vremii. Realizatorii au ales inteligent să evoce călătoria tinerilor în alb – negru şi acheta în culori vii, pentru a departaja clar cele două părţi ale poveştii cinematografice. (Sursa: Prima TV)

În serial joacă actorii Andrei Dobrovolski, Andrei Arziaev, Polina Şernişova, Georghi Bessanov, Maxim Emelianov, Maria Bekker și Piotr Fiodorv.

Mini-serialul rusesc are 8 episoade și a fost difuzat în țara de origine Rusia pe TNT în anul 2020, cu doi ani înainte ca Rusia să invadeze Ucraina. Datorită numărului de episoade serialul va fi difuzat pe Prima TV timp de 2 săptămâni, adică până pe 25 mai.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an