OFICIAL: Taffy va fi mutat pe Disney Channel în Europa Centrală și de Est, inclusiv România. Începe un alt serial produs de creatorul Phineas și Ferb

OFICIAL: Serialul francez de animație pentru copii Taffy se va muta pe Disney Channel, inclusiv în România și Bulgaria după ce în ultimii 4 ani a fost difuzat pe Boomerang (actualul Cartoonito), Cartoon Network și HBO Max.


Disney Channel va difuza acest serial pe cele 3 feed-uri din Europa Centrală și de Est: feed-ul local din Polonia, feed-ul maghiar pentru Ungaria, Cehia și Slovacia (ultimele 2 țări din urmă cu audio în cehă și slovacă) și feed-ul român din România și Bulgaria (ultima țară din urmă cu audio în bulgară) începând din 5 iunie. În România și Bulgaria serialul va fi difuzat luni-vineri ora 14:50, cu reluare ora 21:20, a doua zi ora 06:25 și în fiecare weekend la orele 06:45 și 11:55.

Vă reamintim că mutarea serialului vine în contextul întreruperii serialului din grila Boomerang după fuziunea de anul trecut a companiilor Warner Media și Discovery Networks în Warner Bros. Discovery, cu David Zaslav ca CEO a companiei fuzionate. Atunci parteneriatul cu Cyber Group Studios semnat în 2018 a expirat iar actuala conducere a decis să nu o prelungească. Acesta este și motivul pentru care serialul a fost scos în vara anului trecut din grilele Boomerang (actualul Cartoonito) și HBO Max.

În momentul de față Disney Channel va difuza doar primul sezon al serialului alcătuit din 78 de episoade iar în limba română îl va difuza cu dublaj în limba română făcut de studioul de dublaj Fast Production Film inițial pentru Boomerang. Al doilea sezon al serialului (alcătuit tot de 78 de episoade) va fi difuzat pe acest canal în toamna acestui an, cu prima jumătate dublată tot de Fast Production Film, însă la a doua jumătate a sezonului 2 Disney România va trebui să decidă dacă dublajul va fi făcut de Fast Production Film sau de Ager Film (vă reamintim că Disney e clientul Fast Production Film de anul trecut, însă doar pentru producțiile Marvel disponibile doar pe platforma Disney+).

Cum Taffy continuă cu sezonul 3 acesta va fi primul sezon al serialului care va fi difuzat complet doar pe Disney Channel în Europa Centrală și de Est după ce primul sezon și prima parte a sezonului 2 au fost difuzate pe Cartoon Network, Boomerang și HBO Max). Detalii despre acest serial, AICI.

Un alt serial nou începe în grilă. Unul produs de creatorul Phineas și Ferb

Tot pe 5 iunie la Disney Channel începe un alt serial de animaţie pentru copii, de data aceasta unul produs de creatorul serialului de animaţie pentru copii de succes Phineas și Ferb. Este vorba de Hamster și Grethel.

Detalii despre serial: Un băiat de 16 ani pe nume Kevin trebuie să lucreze cu Gretel, sora lui când ea și hamsterul ei de companie primesc superputeri de la extratereștri și devin un duo de supereroi dedicati să-și protejeze orașul. (Sursa: Wikipedia.en)

Hamster și Gretel este produs pentru Disney Channel de Dan Povenmire, care a produs serialele Phineas și Ferb și Legile lui Milo Murphy. Între timp Disney a anunțat anul trecut că a reînviat serialul Phineas și Ferb prelungind-ul cu sezoanele 5 și 6. Povenmire va reveni ca producător alături de partenerul său, Jeff "Swampy" Marsh.

Primul sezon din Hamster și Gretel are 30 de episoade, însă în acest moment Disney Channel va difuza în Europa Centrală și de Est primele 10 episoade. De asemenea serialul va continua cu sezonul 2. În versiunea originală vocea lui Gretel este interpretată de Meli Povenmire, fiica creatorului acestui serial.

Comentarii

Postări populare

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale