CNA: Vodafone va introduce canalele Shop on TV și Atomic Academy. Sweet.TV va introduce canalele regionale TVR

Consiliul Național al Audiovizualului a luat act în ședința de astăzi, 16 mai 2023 de solicitările făcute de operatorii de canlu din România. Însă redactăm doar 2 avize solicitate. Este vorba de operatorul național de cablu Vodafone și platforma europeană de streaming OTT Sweet.TV.


Astfel Vodafone va introduce în grilă canalele Shop on TV și Atomic Academy iar Sweet.TV va introduce în grila platformei canalele regionale TVR (TVR Iași, TVR Timișoara, TVR Cluj, TVR Craiova și TVR Târgu Mureș).

                        FOTO: Decupaj din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Introducerea canalului Atomic Academy în grila Vodafone vine în contextul în care canalul s-a lansat anul trecut în noiembrie iar după anunțul listei Must Carry 2023 a devenit obligatorie introducerea unui canal tocmai lansat în grilele operatorilor de cablu gratuit timp de un an. În lista Must Carry Atomic Academy ocupă poziția 51. Shop on TV vine ca o completare din lista canalelor obligatorii la retransmisie deoarece e pe poziția 50. Melos TV nu va intra în grilă deoarece Vodafone respectă procentul de 25% din această listă calculată cu grila acestui operator.

                        FOTO: Decupaj din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Între timp săptămâna trecută Sweet.TV a făcut modificări în grila platformei. A eliminat din grilă canalele Cars & Stars TV HD, BNT 4 HD, Espresso TV HD, Freedom HD, France 24 Arabic HD, TRT World HD, TVP World HD și Deluxe Music HD. De asemenea a trecut canalele AMC și Comedy Central la formatul HD. Până acum Comedy Central HD e disoponibil doar la Vodafone.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale