Bihor TV și-a început emisia în teste. Cum arată logo-ul?

Noul canal local de televiziune Bihor TV și-a început emisia în teste aseară. Canalul este disponibil în grila DIGI TV din județul Bihor pe poziția 231. Sloganul canalului este ,,O televiziune din suflet pentru oameni!”.

          FOTO: IceCoolExtreme/Discord

În acest moment canalul difuzează muzică populară și câteodată retransmise canalul Realitatea Star. De asemenea pe ecran în partea de jos apare un scroll mic care menționează ,,Emisie de test".

O problemă remarcată este afișarea ceasului prea aproape de capătul ecranului în colțul din dreapta jos. Însă având în vedere emisia în teste, ceasul poate fi mutat un pic la stânga.

         FOTO: IceCoolExtreme/Discord

Vă reamintim că CNA a autorizat canalul Bihor TV la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, mai multe detalii AICI. Noul canal local din Oradea va difuza emisiuni de muzică populară și câteva emisiuni de actualitate, cultură și educație. Acesta va emite pe site-ul propriu www.bihortv.ro.

Bihor TV a primit licența TV pe 16 martie 2022. Canalul va emite în județul Bihor iar investițiile sunt de 80.000 de euro capital propriu. ,,Ținând cont că în Oradea nu prea mai există ceva din punct de vedere a televiziunii, nimica, am venit cu ceva proiect în funcție de ce au cerut oamenii. Atunci am încercat să venim cu o grilă de emisiuni care să cuprindă cam tot ce au cerut oamenii.” a declarat Alin Cătălin Ardelean, proprietarul canalului la vremea respectivă.

Cum arată logo-ul noului canal?

          FOTO: TVArchive RO/Discord

Comentarii

Postări populare

Tele M Iași a trecut la formatul HD. La ce operator?

Un fost canal TV regional, actual național își face stații locale. CNA a acordat licențele

Modificări în grila Kanal D: Tu urmezi! mutat mai târziu. Roata norocului revine cu un nou sezon.