NOU la Vodafone: TraLaLa TV HD și Job TV (local). Insight TV va fi scos din grilă

Operatorul de cablu Vodafone a introdus ieri în grila sa de programe digitale canalele TraLaLa TV HD și Job TV (la nivel local, în București).

FOTO: Un prieten al Andrey The Identer/Discord

TraLaLa TV HD se află pe poziția 512 în pachetul canalelor pentru copii (poziție unde se afla și TVH în perioada ianuarie-mai 2019, până la închiderea acestuia), iar Job TV se află pe poziția 817 în București la nivel local (nu e disponibil pentru abonații Vodafone TV care au mediabox 4K).

TraLaLa TV este primul și actualul canal românesc dedicat copiilor și difuzează cântece animate dedicate și educative pentru cei mici. Lansat pe 25 octombrie 2021 canalul mai este disponibil și în grilele DIGI, Orange Communications, dar și la operatorii locali de cablu. Vodafone a notificat CNA pe 25 iulie, anul acesta de introducerea acestui canal în grilă.

FOTO: Decupaj din captura de pe Facebook. Link-ul anunțului de pe Facebook, AICI.

Job TV este un canal local de televiziune din București care difuzează emisiuni ce promovează joburile pentru diferite domenii. Canalul a fost lansat online pe 24 martie 2019 în mediul online iar pe 15 februarie 2021 s-a lansat și pe TV.

Inițial la momentul licențierii din octombrie 2019, Job TV urma să fie un canal național, dar membrii CNA nu au fost convinși din cauza investițiilor, așa că CNA a acordat licența, dar cu zona de difuzare locală pentru capitală. Job TV mai e disponibil și în grilele DIGI (la nivel local în București) și Orange (la nivel național).

Insight TV va ieși din grilă Vodafone

Totodată Vodafone și-a anunțat abonații prin intermediul unui e-mail că din noiembrie va elimina din extraopțiunea 4K canalul Insight TV.

,,Stimate client,

Îți mulțumim că ești alături de noi și te asigurăm că experiență ta este extrem de importantă pentru noi.
Dorim să te informăm că, începând cu luna noiembrie, canalul Insight TV a fi eliminat din extraopțiunea 4K, însă te poți bucura în continuare de canalele: Prima 4K și Eurosport 4K." se arăta în mesaj.

FOTO: Captură de mariusnorbert/Forum Softpedia

Ieșirea Insight TV din extraopțiunea ar putea avea legătură cu redenumirea acestui canal în InUltra, lansând versiunile SD și HD InPlus. Nu se știe dacă InPlus va înlocui InUltra (Insight TV).

Insight TV (actualul InUltra) este un canal de documentare dedicate sporturilor și activităților extreme și a debutat pe piață română pe 15 aprilie 2020. Deși emite în limba engleză, momentan nu este subtitrat în limba română.

UPDATE 22 octombrie 2022, 17:44: La scurt timp după intrare TraLaLa TV a intrat în grila platformei Vodafone TV iar Job TV este vizibil și abonaților Vodafone TV din București care au mediabox-ul 4K.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an