CNA a aprobat cedarea licenței prin cablu a canalului Realitatea Plus către PHG Media Invest iar licența prin satelit a fost retrasă

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi, 20 iunie 2023 solicitările făcute de Geopol International după amânarea de săptămâna trecută. Astfel licența prin cablu a Realitatea Plus a fost cedată către PHG Media Invest iar licența prin satelit a canalului menționat a fost retrasă.


Solicitările menționate au fost aprobate în unanimitate de CNA fără vreo lămurire sau altă discuție. După cedarea licenței Geopol International va avea o soartă indecisă. În luna septembrie va fi discutată intrarea societății menționate în insolvență, însă emisia Realitatea Plus continuă prin licența de cablu obținută anul trecut.


                    FOTO: Decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Realitatea Plus este un canal de știri ce difuzează jurnale de știri și talk show-uri de dezbatere. Canalul a fost lansat în ianuarie 2015 inițial difuzând emisiuni de știri despre Diaspora. Din 31 octombrie 2019 a preluat programul Realitatea TV după închiderea canalului menționat anterior iar pe 17 mai 2022 a trecut la formatul 16:9 HD după ce sediul Realitatea din Willbrook a fost evacuat și mutat în Strada Frumoasa deținută încă din 2019 de Maricel Păcuraru, proprietarul trustului.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale