Exploziv TV încă emite

Au trecut aproape șase luni de când s-a rebranduit site-ul Exploziv TV în Monitor TV, iar majoritatea echipei canalului local s-a transferat la Monitor TV.

La vremea respectivă a fost publicată o știre care contestă că Cezar Filip a anunțat că a plecat de la Exploziv TV la sfârșitul anului trecut, și că lansează televiziunea online Monitor TV, articolul mai preciza că Exploziv TV s-ar închide.

Acum, după aproape 6 luni, Exploziv TV încă emite, dar cu reluări și filme documentare. Nu se știe dacă încă produce știri. În plus, Exploziv TV, nu mai are site, și nici pagină de Facebook. De asemenea, încă mai are licența de la CNA. Între timp Monitor TV este în continuare un site de știri locale din Piatra Neamț care are și 2 emisiuni: Revista presei... Altfel și Viața în armonie (ambele difuzate până anul trecut pe Exploziv TV).

Poza de mai sus a fost făcută personal în timpul vacanței de săptămâna trecută la Târgu Neamț.

Exploziv TV este un canal local de televiziune care emite în Piatra Neamț. Lansat în septembrie 2020, canalul este disponibil în grila DIGI TV Piatra Neamț, dar și în grila unui operator mic local din Piatra Neamț.

Comentarii

Postări populare

Orange Sport se închide la începutul lunii iulie 2024 după 18 ani de existență. Cum arată istoria tumultuoasă a acestui grup de canale?

La Liga și Serie A continuă la DIGI Sport și în următoarele sezoane

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate