Noutăți în grilele operatorilor de cablu și platformelor OTT. Ce canale au fost introduse în grile?

Ieri a fost o altă zi a introducerilor de canale TV în grilele operatorilor de cablu, însă de data aceasta s-au implicat și platformele de streaming OTT la introduceri.

                          FOTO: Pixels

Însă acum vorbim de operatorii de cablu, după care vorbim și de platformele de streaming OTT.

DIGI: Disco Mix HD a intrat în grilă în zonele cu maghiari

Operatorul de cablu DIGI (RCS&RDS) a introdus în grilă canalul Disco Mix HD în zonele cu maghiari, inclusiv în Alba Iulia, Timișoara, Maramureș , Bihor și Brașov. Canalul este în continuare ascuns deoarece nu se regăsește în NIT și nici nu e disponibil pe decodoare.

Disco Mix este un canal de muzică clasică din România care difuzează muzică din anii 70-90. Este deținut de Best Mix Media care deține și canalele Travel Mix, Valea Prahovei TV, Party Mix, 24 Mix Teleshop, Shop on TV și Best FM.

În curând DIGI va introduce în grila națională și canalul Epic Drama HD, însă nu se știe dacă va înlocui versiunea SD sau dacă va intra pe o poziție separată.

Vodafone: Antena 3 Ploiești a intrat în grila din Ploiești. Canalul și-a reluat emisia

                          FOTO: tino

Operatorul de cablu Vodafone a introdus în grila din județul Ploiești canalul regional Antena 3 Ploiești în locul versiunii SD a canalului Antena 3 CNN. Astfel canalul și-a reluat emisia proprie după ce și-a suspendat emisia proprie în luna ianuarie a acestui an.

Antena 3 Ploiești fost lansat în luna decembrie a anului trecut și difuzează știri și emisiuni regionale produse de Proton Production (deținătorul Ploiești TV). Printre emisiunile difuzate în grilă se află Alternativ, Momentum și Economica. Canalul va emite în județele Ploiești, Buzău și Dâmbovița.

Cum arată programul canalului:
                FOTO: Republika News

Antena 3 Ploiești devine a șasea stație regională a Antena 3 CNN care are program propriu după Antena 3 Constanța, Antena 3 Deva, Antena 3 Pitești, Antena 3 Vâlcea și Antena 3 Alexandria.

Focus Sat Live TV: Kanal D 2 a intrat în grila platformei

Platforma de streaming OTT Focus Sat Live TV a introdus în grilă canalul Kanal D 2 după E! Entertainment. Însă nu se știe dacă a intrat și în grila operatorului de satelit Focus Sat.

Kanal D 2 este un canal generalist dedicat publicului tânăr și care difuzează emisiuni, filme și seriale. Canalul a fost lansat pe 2 aprilie 2022 înlocuind București TV și este deținut de Dogan Media International care deține și canalele Kanal D și Radio Impuls. Vă reamintim că Kanal D 2 va intra și în grila operatorului local de cablu TV Sat Partener din Tulcea, detalii AICI.

Sweet.TV: Canalele TVR și E! Entertainment au intrat în grilă

Și nu în ultimul rând am ajuns la Sweet.TV. Platforma de streaming OTT a introdus în grilă canalele TVR 1 HD, TVR 2 HD, TVR 3, TVR Cultural HD , TVR Info HD și E! Entertainment HD. Astfel lista canalelor TV a ajuns de la 117 la 123, dintre care 2 4K.

TVR 1 și TVR 2 sunt canale generaliste publice care difuzează filme, seriale, emisiuni, sport și jurnale de știri. TVR 3 este primul canal național dedicat producțiilor de la studiourile teritoriale din Iași, Cluj, Timișoara, Craiova și Târgu Mureș. Canalul difuzează și emisiuni proprii ca La sfatul popular, Se întâmplă acum și Zoomer... Gen!

TVR Cultural este un canal generalist dedicat în special culturii. Acesta difuzează filme, seriale și emisiuni cu această temă. TVR Info este un canal de știri care difuzează emisiuni de actualitate, jurnale de știri și documentare.

E! Entertainment este un canal de Lifestyle care difuzează seriale reality și emisiuni legate de vedete și subiecte mondene. Canalul este deținut NBC Universal International care deține în România și canalul Diva.

Comentarii

Postări populare

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

Radio TaNăNaNa anunță că s-a închis. Urmează să-i fie ridicate frecvențele la CNA