CNA: Next Gen introduce canalul Turda TV. TV Sat Partener introduce Kanal D 2 și elimină canalele A7 TV și Bollywood TV

Consiliul Național al Audiovizualului a luat act în ședința de astăzi, 25 aprilie 2023 de solicitările făcute de doi operatori prin cablu, operatorul național Next Gen și operatorul local TV Sat Partener din Tulcea.


Astfel Next Gen va introduce canalul local Turda TV grilele din Sălaj, Alba Iulia, Bistrița-Năsăud, Caraș Severin, Sibiu și Brașov în timp ce TV Sat Partener va introduce canalul Kanal D 2 (fostul București TV) și va elimina canalele A7 TV și Bollywood TV.


                    FOTO: Decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Turda TV este un canal local de teelviziune din localitatea Turda, județul Cluj. Difuzează program propriu luni-vineri între orele 16:00-20:00, dintre care o oră de videotext ora 16:00, în rest retransmite Travel Mix. Kanal D 2 este un canal generalist dedicat publicului tânăr și care difuzează emisiuni, filme și seriale. Canalul a fost lansat pe 2 aprilie 2022 înlocuind București TV și este deținut de Dogan Media International care deține și canalele Kanal D și Radio Impuls.

A7 TV este un canal de diverse care difuzează emisiuni cu subiecte tratate cu respect și bunăstare. Lansat în martie 2017 în online, canalul și-a început emisia pe TV pe 9 octombrie 2019. Este în lista Must Carry încă din 2021 și se află pe poziția 22. Bollywood TV este un canal internațional care difuzează filme și seriale indiene. Lansat în ianuarie 2012, canalul emite în Israel, Africa, Canada, România, Polonia și Ucraina.

Comentarii

Postări populare

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

Radio TaNăNaNa anunță că s-a închis. Urmează să-i fie ridicate frecvențele la CNA